More

Vandra och klättra i Les Calanques

1 Min Read

Vill du ut och vandra och uppleva den vackra naturen skall du bege dig till Les Calanques. Området är täckt av kalkstensvita berg och milslånga stigar. Är du sugen på något lite mer äventyrligt skall du veta att Les Calanques även är ett utmärkt område för klättring.

Les Calanques är en fantastisk plats att klättra i om du är i Marseille. Detta område, som ligger längs Medelhavets kust, är känt för sina klippor, klippformationer och kristallklara vatten. Det finns många olika klättringsvägar att välja mellan, både för nybörjare och erfarna klättrare.

Om du är nybörjare kan du börja med en enklare väg och arbeta dig upp till mer utmanande rutter. Det finns också instruktörer som kan hjälpa dig att lära dig grunderna i klättring och ge tips och råd.

För de mer erfarna klättrarna finns det många utmanande rutter att välja mellan, så du kan testa dina färdigheter och fortsätta att utvecklas som klättrare. Du kan också välja att utforska området på egen hand och hitta dina egna rutter att klättra på.

När du klättrar i Les Calanques är det viktigt att du följer säkerhetsföreskrifterna och använder lämplig utrustning. Det finns också viktigt att du respekterar naturen och miljön och efterlämnar platsen i samma skick som du hittade den.

Les Calanques är en fantastisk plats att utforska och klättra på, och det finns något för alla olika nivåer av klättrare. Om du är i Marseille är det definitivt värt att besöka detta område och uppleva allt det har att erbjuda.

S
M
Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *